Geschreven door Waterherberg It Beaken 14:48 Toerisme

Glamping Friesland

Welkom in de wondere wereld van Glamping Friesland Waterherberg it Beaken Ontdek de charme van het waterleven In de idyllische setting van Heeg verwelkomt Waterherberg it Beaken u hartelijk. Onze herberg, gelegen aan de oever van het schitterende Heegermeer en omarmd door de ongerepte natuur van de Friese meren, is een unieke plek waar u de magie van het water kunt beleven.

Onze Missie: Een thuis weg van huis Bij Waterherberg it Beaken is het ons doel om een warme, gastvrije plek te bieden voor iedereen die wil genieten van de Friese wateren. Onze missie is helder: een aangenaam verblijf creëren met moderne voorzieningen en vriendelijke service, waarbij het water altijd binnen handbereik is.

Onze Visie: Een toevluchtsoord voor watersportenthousiasten We streven ernaar om Waterherberg it Beaken te vestigen als de ultieme bestemming voor liefhebbers van watersport en reizigers die verlangen naar een ongedwongen, ontspannen waterervaring. We dromen ervan bekend te staan als een vertrouwd onderkomen, een comfortabele basis voor uw avonturen aan het water.

Onze Rijke Geschiedenis Waterherberg it Beaken is meer dan een verblijfplaats; het is een toevluchtsoord van rust, met een rijke historie. Al generaties lang verwelkomen we watersportfanaten en reizigers van over de hele wereld. We koesteren onze diepe verbondenheid met de natuur en het water.

Vanaf 1945, na de Tweede Wereldoorlog, begon onze reis met de oprichting van jeugdherberg it Beaken. Deze plek, oorspronkelijk een toevluchtsoord voor jonge reizigers, speelde een centrale rol in de zeilcultuur. Door de jaren heen is de jeugdherberg, de thuisbasis van Zeilschool it Beaken, uitgegroeid tot een bruisende plek waar duizenden zeilenthousiastelingen hun passie voor zeilen ontdekten en vriendschappen smeedden.

In 2009 begon een nieuw tijdperk met Stayokay Heeg als eigenaar, gevolgd door een frisse wind van vernieuwing. Ottenhome Heeg nam in 2014 het roer over, met een exclusieve samenwerking en de overname van Zeilschool it Beaken. Sindsdien hebben we een nieuwe weg ingeslagen, waarbij we ons erfgoed koesteren en innovatie omarmen.

2021 markeerde een nieuw hoofdstuk met Ottenhome Heeg aan het stuur, die de oorspronkelijke naam, Waterherberg it Beaken, weer in ere herstelde. Met zorg en aandacht hebben we de historische gebouwen gerenoveerd, waarbij we het karakter behielden maar modern comfort toevoegden.

Onze Passie voor Gastvrijheid Bij Waterherberg it Beaken staat warme gastvrijheid centraal. Ons team is toegewijd aan uw wensen en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Of u nu komt voor rust, romantiek, of een avontuurlijke watersportvakantie, wij maken uw verblijf memorabel.

Onze Voorzieningen: Een paradijs aan het water Waterherberg it Beaken biedt luxe glampingtenten en lodges aan het Heegermeer, waar u wakker wordt met het geluid van de golven en geniet van een adembenemend uitzicht. Onze glampingtenten zijn ingericht met alle gemakken, terwijl de lodges een knusse toevluchtsoord bieden. Daarnaast hebben we een ruime groepsaccommodatie voor grotere gezelschappen.

Blijf Verbonden Geniet van gratis wifi overal op onze locatie. Deel uw herinneringen, blijf in contact met dierbaren en upload foto’s terwijl u geniet van de schoonheid van Friesland.

De Perfecte Plek voor Groepsevenementen Wij bieden een fantastische locatie voor diverse groepsevenementen, met een scala aan activiteiten en cateringopties. Onze faciliteiten en gastvrijheid zorgen voor onvergetelijke groepsmomenten.

Ontdek Heeg en de Friese Meren Ontdek het hart van Friesland met zijn rijke aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Huur een boot bij Ottenhome Heeg en start uw avontuur direct vanaf onze herberg.

Bij Waterherberg it Beaken draait alles om het creëren van bijzondere herinneringen. We verwelkomen u graag en hopen u snel te zien.

Met warme groeten, Het Team van Waterherberg it Beaken

(Visited 22 times, 1 visits today)
Sluiten