Geschreven door Keukenhuiz 14:45 Wonen

Made by Das keukens

Made by Das

Gecreëerd door Made by Das keukens: Exclusieve op maat gemaakte keukens van Nederlandse bodem! KeukenHuiz is trots om de schitterende op maat gemaakte keukens van Gecreëerd door Made by Das te presenteren, vroeger bekend als Tristar Keukens. Dit is een samensmelting van authentiek Nederlands vakmanschap en unieke designs die de conventionele grenzen overschrijden.

Meesterschap in elk ontwerp De experts bij Gecreëerd door Made by Das stoppen hun passie in het produceren van deze Nederlandse keukens. Aandacht wordt besteed aan elk klein onderdeel. Niet enkel om uit te blinken, maar omdat zij geloven dat het echte verschil in de details zit. Hoewel traditioneel vakmanschap hoog in het vaandel staat, wordt innovatie omarmd. Dit resulteert in een kwalitatief hoogwaardige keuken met een luxe uitstraling, volledig op maat gemaakt met duurzame materialen, zowel praktisch als betaalbaar.

Duurzaamheid voorop Gecreëerd door Made by Das staat voor duurzame keuzes. De keukens zijn ontworpen met zowel esthetiek als duurzaamheid in gedachten. De stevige achterwanden van de keukens vormen de basis voor een robuuste constructie en zijn tevens een bewuste keuze voor duurzaamheid. Materialen die zowel sterk als milieuvriendelijk zijn, worden vooropgesteld. Het gebruik van duurzame bronnen helpt bij het verkleinen van de ecologische voetafdruk en maakt uw keuze voor een keuken een verantwoorde beslissing voor de lange termijn.

Stijl naar uw smaak Bij Gecreëerd door Made by Das is geen wens te ambitieus. Dankzij hun maatwerkopties combineren ze de flexibiliteit van een meubelmaker met de moderniteit van een keukenfabrikant: uw keuken, uw stijl. Kies uit een breed palet van meer dan 5000 RAL-kleuren en 50 designs om de keuken te vinden die naadloos aansluit bij uw smaak en levensstijl. Ook is er een ruime keuze aan frontmaterialen, zoals massief hout, fineer, gezandstraald hout, acryl hoogglans, mdf-folie, mdf in zijde- en hoogglanslak, en melamine. Zo vormt u een keuken die uw unieke stijl reflecteert.

Aandacht voor elk detail Gecreëerd door Made by Das staat voor topkwaliteit. Daarom maken zij gebruik van de beste scharnieren, lades en binnenwerken van Blum in een corpus van 18 mm dik. Dit garandeert een functionele keuken die jarenlang meegaat.

Efficiënte levering Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten op uw nieuwe keuken. Omdat de gehele productie in eigen beheer is, kunnen wij niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook snelle leveringstijden. Zo kunt u spoedig genieten van uw droomkeuken.

Uitgebreide garantie van Gecreëerd door Made by Das Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van Gecreëerd door Das. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op alle foliedeuren, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering in een prachtige keuken.

Ervaar het zelf in onze showroom Verander uw keuken in een unieke en elegante ruimte met onze maatwerkoplossingen. Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te bezoeken en de uitgebreide collectie van Gecreëerd door Made by Das zelf te ervaren, exclusief bij KeukenHuiz.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Sluiten