Geschreven door Egberts Tweewielers 08:30 Uncategorized

Egberts Tweewielers

Egberts Tweewielers is een bekende fietsenwinkel gevestigd in Drachten, Nederland. De winkel is 20 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien een rijke historie in het aanbieden van hoogwaardige fietsen en e-bikes aan de inwoners van Drachten en omgeving.

De winkel biedt een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, hybride fietsen, en e-bikes van diverse bekende merken zoals Pegasus, Gazelle, Kettle, Kalkhoff etc. De verkoopmedewerkers zijn zeer deskundig en kunnen klanten helpen bij het kiezen van de perfecte fiets voor hun specifieke behoeften.

Egberts Tweewielers biedt ook een uitstekende service en onderhoudsbeurten. Zoals bij elke fiets is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, en de werkplaats van Egberts Tweewielers is daar perfect voor. De monteurs zijn gekwalificeerd en ervaren en kunnen reparaties en onderhoud uitvoeren aan fietsen van alle merken.

De winkel beschikt ook over een breed assortiment accessoires, zoals fietstassen, sloten, verlichting en helmen, waarmee klanten hun fiets kunnen aanpassen aan hun specifieke wensen.

Egberts Tweewielers is een onmisbare aanbieder voor de fietsliefhebbers in Drachten en omgeving. Met een breed aanbod van fietsen, een gekwalificeerd en behulpzaam verkoop- en servicepersoneel, en een uitstekende reputatie in de gemeenschap, is Egberts Tweewielers de perfecte plek om je volgende fiets of e-bike te kopen en onderhouden.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Sluiten