Geschreven door Oude Fruitbomen 13:41 Uncategorized

Oude Fruiten kopen?

Welkom bij Oude Fruitbomen, onderdeel van Alkema Hoveniers! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van diverse soorten fruitbomen, waaronder appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen. Ook hebben we verschillende notenbomen en sierbomen in ons assortiment.

Op onze website vind je een overzicht van de verschillende rassen en soorten fruitbomen die wij aanbieden. Van elke soort hebben wij diverse rassen beschikbaar. Op de specifieke pagina’s van de fruitbomen kun je meer informatie vinden over onder andere de grootte van de boom, bestuiving en pluktijd.

Wil je de oude fruitbomen graag eerst met eigen ogen bekijken? Dat kan! Onze kwekerij is zonder afspraak te bezoeken op zaterdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Wil je liever op een andere dag langskomen? Maak dan even een afspraak. Let op: in de maand augustus zijn wij op zaterdagen gesloten.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte oude fruitboom voor jouw tuin of boomgaard. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Sluiten