Geschreven door admin 16:11 Uncategorized

Sloep huren

Friesland is een waterrijke provincie die bij uitstek geschikt is om te verkennen per boot. En wat is er nu leuker dan het huren van een sloep bij De Veenhoop om deze prachtige omgeving te ontdekken? De Veenhoop is een schilderachtig dorpje dat zich tussen Drachten en Leeuwarden bevindt en dat je een perfecte uitvalsbasis biedt om op ontdekking te gaan.

Het huren van een sloep bij De Veenhoop is heel eenvoudig en er zijn diverse verhuurbedrijven in de buurt. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit verschillende soorten sloepen: van kleine en handzame bootjes tot grote en luxueuze sloepen met veel ruimte en comfort.

Een groot voordeel van het huren van een sloep bij De Veenhoop is dat je zelf je route kunt bepalen en volop kunt genieten van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het historische stadje Dokkum of jezelf onderdompelen in de schoonheid van het Nationaal Park De Alde Feanen.

Heb je nog geen ervaring met het varen in een sloep? Geen enkel probleem! De verhuurbedrijven bieden duidelijke instructies en vaarroutes die ook geschikt zijn voor beginners. Zo kun je zonder zorgen het water op en heerlijk ontspannen varen.

Het huren van een sloep bij De Veenhoop is bovendien een betaalbare optie. Hoewel de prijzen per verhuurbedrijf en per type sloep kunnen verschillen, zijn de tarieven over het algemeen heel redelijk en betaalbaar voor een dagje varen.

Of je nu alleen gaat, met vrienden of met het gezin, het huren van een sloep bij De Veenhoop is een absolute must voor wie wil genieten van de rust en de schoonheid van Friesland. Met een sloep kun je op je eigen tempo de omgeving verkennen en jezelf onderdompelen in al het moois dat deze provincie te bieden heeft.

De Veenhoop

Slûswei 17
9215 VX De Veenhoop
0512-462289
info@de-veenhoop.nl

(Visited 28 times, 1 visits today)
Sluiten