Geschreven door Egberts Tweewielers 14:00 Uncategorized

Fietsenwinkel Drachten. Egberts Tweewielers

Bent u op zoek naar de ultieme fietservaring? Dan bent u bij Egberts Tweewielers aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in elektrische fietsen in Drachten en omstreken.

Al meer dan 20 jaar zijn wij gepassioneerd over fietsen en hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van elektrische fietsen. Bij Egberts Tweewielers vinden wij het belangrijk dat u de fiets vindt die perfect bij u past. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan van verschillende merken, modellen en stijlen.

Waarom zou u kiezen voor een elektrische fiets? Het biedt vele voordelen! Zo kunt u zonder moeite grotere afstanden afleggen, en bent u minder afhankelijk van wind en heuvels. Daarnaast is het een milieuvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld een auto.

Bij Egberts Tweewielers helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte elektrische fiets. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar en voorzien u van persoonlijk advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een sportieve elektrische mountainbike of een praktische elektrische bakfiets, wij hebben het allemaal.

Naast de verkoop van elektrische fietsen bieden wij ook uitstekende reparatieservice. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw elektrische fiets te repareren en te onderhouden. Wij begrijpen dat uw fiets een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven is, en daarom zorgen wij ervoor dat u snel weer veilig op weg kunt.

Bij Egberts Tweewielers streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit en service. Wij zijn trots op onze uitstekende klanttevredenheid en daarom doen wij er alles aan om u de beste ervaring te bieden. Kom langs in onze winkel in Drachten en ervaar zelf de ultieme fietservaring. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte elektrische fiets!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Sluiten