Geschreven door Schildersbedrijf Rico 18:14 Uncategorized

Schildersbedrijf Rico

Schildersbedrijf Rico is al jaren dé expert op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk in Enschede. Onze diensten omvatten onder andere Latex spuiten en Renovlies behangen, waardoor we uw muren er als nieuw uit kunnen laten zien.

Bij Schildersbedrijf Enschede begrijpen we dat het schilderen van uw huis of bedrijfspand een grote investering kan zijn. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak, waarbij we ons richten op uw specifieke behoeften en wensen. We werken met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technologieën om een prachtig resultaat te garanderen.

Onze diensten omvatten zowel binnen- als buitenschilderwerk. Of u nu uw keuken, woonkamer of slaapkamer wilt schilderen, wij staan voor u klaar. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het schilderen van woningen en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerkingen.

Daarnaast bieden we ook schildersdiensten voor bedrijfspanden. We begrijpen dat het belangrijk is dat uw bedrijfspand er professioneel uitziet en dat het schilderwerk duurzaam is. Daarom werken we met materialen van hoge kwaliteit en gebruiken we technieken die ervoor zorgen dat het schilderwerk lang meegaat.

Een van onze specialisaties is Latex spuiten. Dit is een techniek waarbij we met een spuitpistool latexverf aanbrengen op uw muren en plafonds. Het resultaat is een egale en strakke afwerking zonder zichtbare kwaststrepen. Latex spuiten is een snelle en efficiënte manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven.

Een andere dienst die we aanbieden is Renovlies behangen. Dit is een sterke en duurzame wandafwerking die zorgt voor een egale ondergrond en kleine oneffenheden verbergt. Renovlies is geschikt voor zowel nieuwbouw- als oudere woningen en kan zowel binnen als buiten worden aangebracht.

Bij Schildersbedrijf Rico streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen met onze diensten. Daarom bieden we een garantie op ons werk en zorgen we ervoor dat we binnen de afgesproken tijd en binnen uw budget werken.

Wilt u uw huis of bedrijfspand laten schilderen? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Rico in Enschede. Ons team van professionals staat voor u klaar om uw project tot een succes te maken.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Sluiten